9 t/m 11 april 2024

Programma

Jaarbeurs │ Utrecht

Zorg & facility - tientallen interessante keynotes en best practises door sprekers op de Mainstage facility

Facility Mainstage

Hier delen bekende sprekers drie dagen lang hun kennis en visie over actuele topics en kun je tientallen leerzame en interessante keynotes bijwonen. Jaap Jongbloed is de dagvoorzitter en leidt het programma, met een dagelijks wisselend thema. Je gaat gegarandeerd geïnspireerd en geïnformeerd huiswaarts!

Meer over thema's

Persoonsgerichte zorg

Op dinsdag 9 april draait alles op de Facility Mainstage om het thema ‘persoonsgerichte zorg’.

Michael Kortekaas opent de dag. Hij is inspirator op het gebied van werkgeluk, leiderschap en mentale veerkracht. Kom naar zijn presentatie en open je dag met praktische tools en inzichten die je kunt gebruiken om gewoontes te veranderen, op het werk en thuis.

Tevens beklimt Jos Nijhof het podium, directeur Facilitair van het Martini Ziekenhuis Groningen (onderdeel Santeon ziekenhuizen).

Efficiënte zorg

Op woensdag 10 april staat ‘efficiënte zorg’ centraal op de Facility Mainstage.

Eva Eikhout opent op geheel eigen wijze de dag. Eikhout mist een groot deel van haar armen en benen, maar dat weerhoudt haar er niet van om precies te doen waar ze zin in heeft. Ze weet als programmamaker en presentator maatschappelijke kwesties met humor onder de aandacht te brengen. Ervaring met zorg heeft ze al haar hele leven. Ze heeft een team met zorgverleners om zich heen die ze zelf heeft uitgekozen.

Duurzame zorg

Donderdag 11 april staat de Facility Mainstage geheel in het teken van ‘Duurzame zorg’.

Leer van een groene pionier als Niek Sperna Weiland en Talitha Hoppe.

Niek is Anesthesiologist in het AMC en lid van het Green team OK.

Talitha is operatieassistent en coördinator van het Green team van het OLVG en voortdurend op zoek naar kansen om de zorg te verduurzamen. En inspireert zo zorgmedewerkers in het hele land.

Mediapartner Zorg & facility