9 t/m 11 april 2024

Veelgestelde vragen

Jaarbeurs │ Utrecht

Wij helpen je graag

Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Je kunt ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur telefonisch bereiken op +31(0)30 295 59 11 of via de chat. Om te chatten klik je op het rode icoontje rechtsonder.

Data & openingstijden Zorg & facility 2026

Dinsdag 14 april: 09.30 – 16.30
Woensdag 15 april: 09.30 – 16.30
Donderdag 16 april: 09.30 – 16.30

Bezoekers zijn onder andere:
Bestuur / Directie
Arts / Specialist
Verpleegkundige (CNO)
Verzorgende
Ergotherapeut of Coach
Fysiotherapeut
Activiteiten- en woonbegeleider
Klinisch Informaticus
CMIO
CNIO
Informatie- en programmamanager
Manager facilitair
Manager schoonmaak
Manager inkoop
Manager P&O
Manager sales
Manager IT
Medewerk facilitair
Medewerker schoonmaak
Medewerker inkoop
Medewerker P&O
Medewerker sales
Medewerker IT
WMO ambtenaar / Indicatiesteller

Werkzaam in de sectoren:
Ziekenhuizen
Verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT)
Gehandicaptenzorg
Geestelijke gezondheids- en verslavingszorg
Huisartsen en gezondheidscentra
Fysiotherapie
Ergotherapie
Revalidatiecentra
Jeugdzorg
Psychiatrie
Ambulances
Laboratoria
Wetenschap en onderzoek
Kinderopvang
Onderwijs
Zelfstandige klinieken
(Semi) overheid
(Toe)leveranciers
Verzekeringswezen

Zorg & facility vindt tegelijkertijd plaats met de vakevents Zorg & food en Zorg & ict, van 14 t/m 16 april 2026 in Jaarbeurs in Utrecht.

Zorg & food is dé ontmoetingsplek waar je in één bezoek gerichte informatie en inspiratie opdoet over alles rondom gezonde en duurzame voeding. Sprekers delen hun kennis op de Mainstage Food en exposanten tonen hun nieuwste oplossingen, toepassingen en voedingstechnieken.

Zorg & ict het grootste en meest toonaangevende health tech event van Nederland en dé jaarlijkse ontmoetingsplek waar zorgprofessionals leren innovaties succesvol toe te passen om zo samen te werken aan toekomstbestendige zorg.
N.B.: de eerstvolgende editie van Zorg & ict, los van Zorg & facility en Zorg & food, wordt georganiseerd van 8 t/m 10 april 2025.

Met je entreebewijs voor Zorg & facility heb je tevens gratis toegang tot Zorg & food en Zorg & ict.

Zorg & facility, Zorg & food en Zorg & ict zijn partners van Dutch Health Week.

Dutch Health Week is dé plek waar professionals en organisaties uit de zorg en life sciences elkaar jaarlijkse ontmoeten en kennis uitwisselen. Aan de totstandkoming werkt een breed scala aan partners mee, waaronder Zorg & facility.

De volgende editie van Dutch Health Week vindt plaats van 6 t/m 13 april 2025 in de stad en regio Utrecht.

Meer over Dutch Health Week »

De Dutch Health Hub is het kennisplatform van Jaarbeurs waar professionals en organisaties uit zorg en life sciences elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen, inspiratie en kennis opdoen, leren, samenwerken en zaken doen. De Dutch Health Hub zet zaken in beweging met als doel beter worden in je werk of als mens.

Website Dutch Health Hub »

De beste manier om naar Zorg & facility in Jaarbeurs te komen is met het openbaar vervoer. Wil je toch parkeren? Maak dan gebruik van P4, P6 of de P&R terreinen in de omgeving.

Bereikbaarheid Zorg & facility »

Je kunt met de auto tot aan het hallencomplex rijden. Jaarbeurs staat op de ring van Utrecht goed aangegeven. De borden leiden je naar de beperkte parkeergelegenheid op P2, P4 en P6 van Jaarbeurs.

Het parkeertarief bedraagt €4,40 per uur (P2, P4 en P6).
Het dagtarief (van 0:01 uur tot 23:59 uur) voor P2, P4 en P6 is ter plekke €28,-.

Reserveer voorafgaand aan je bezoek een dagkaart en bespaar €4,- 
Voorkom wachtrijen en reserveer online alvast een dagkaart. Vul je kenteken in en rijd contactloos in en uit. Het dagtarief is datumgebonden.

Navigatie
P2, Jaarbeurs – navigeer naar Truus van Lierlaan 1, Utrecht

P4, Jaarbeurs – navigeer naar Truus van Lierlaan 1, Utrecht

P6, Jaarbeurs – navigeer naar Truus van Lierlaan 1, Utrecht

Reserveer parkeerplek bij Jaarbeurs »

Op P4 zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig. Op vertoon van een mindervalidenparkeerkaart kun je hier parkeren, mits de pashouder van de parkeerkaart aanwezig is. Het is niet mogelijk om vooraf mindervalidenparkeerplaatsen te reserveren. Voor mindervalide bezoekers willen we benadrukken dat parkeren niet gratis is, maar tegen het reguliere parkeertarief.

Het parkeertarief bedraagt €4,40 per uur (P2, P4 en P6).
Het dagtarief (van 0:01 uur tot 23:59 uur) voor P2, P4 en P6 is ter plekke €28,-.
Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Vanaf P4 kan je over brug naar de entree West van het Beurs- en congresgebouw. We begrijpen dat toegankelijkheid voor iedereen belangrijk is. Daarom bieden we de mogelijkheid voor het gebruik van een lift om over de brug te gaan. Op de lift hangt een telefoonnummer dat je kunt bellen om de lift te gebruiken. Houd er wel rekening mee dat er een korte wachttijd kan zijn voordat de lift gebruikt kan worden.

Wanneer je op tijd moet zijn voor een evenement in het Beatrixgebouw of een film in de Kinepolis bioscoop, raden we aan om je bezoek goed te plannen. Plan ruim de tijd in om even te wachten op de lift, zodat je ontspannen naar het evenement kan.

Daarnaast zijn er 4 mindervalidenparkeerplaatsen langs de Mineurslaan.

We waarderen je begrip en medewerking om onze evenementenlocatie voor iedereen toegankelijk en veilig te houden.

Navigatie
P4, Jaarbeurs – navigeer naar Truus van Lierlaan 1, Utrecht

Volg vanaf de snelweg de borden P+R en parkeer je auto voor maar € 6,- bij een van de vier P+R parkeerplaatsen in Utrecht.

Met een combiticket reis je samen met maximaal 5 collega’s vanaf de P+R parkeerplaats naar Jaarbeurs. Zo reis je voordelig samen! Een combiticket is verkrijgbaar bij de betaalautomaat van de P+R parkeerplaats.

Bekijk hieronder alle P+R parkeerplaatsen in Utrecht en plan je reis vooraf.

P+R Ber­lijn­plein
Reistijd naar Jaarbeurs ca. 20 minuten.

P+R Papendorp
Reistijd naar Jaarbeurs ca. 25 minuten.

P+R Science Park
Reistijd naar Jaarbeurs ca. 30 minuten.

P+R Westraven
Reistijd naar Jaarbeurs ca. 15 minuten.

Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Alle congres- en vergaderzalen en voorzieningen zoals garderobe en toiletten zijn bereikbaar per lift of roltrap en allen toegankelijk voor rolstoelgebruik. Voor mindervalide bezoekers zijn er aparte toiletvoorzieningen aanwezig.

In het Beatrixgebouw bevindt zich het toilet voor mindervaliden op de begane grond tegenover de garderobe, op de 2e etage en op de 4e etage. De sleutel kan je ophalen bij de receptie.

In het beurs- en congresgebouw is in elke hal een invalidentoilet aanwezig, als ook op de eerste etage voor de bezoekers van de congresruimtes. Daarnaast is er in de centrale hal bij Entree Oost naast de vijver ook een mindervalidentoilet. Deze toiletten zijn alleen geopend als er een evenement plaatsvindt.

Voor Zorg & facility maken we gebruik van het eventplatform. Lees meer informatie over het eventplatform en meer informatie over het gebruik van de app en jouw privacy.

Ga direct naar het eventplatform >

 

Neem dan contact op met onze Exhibitor Service:
+31 (0)30 295 2999
service@jaarbeurs.nl

Wij geloven in een wereld waarin we zorgvuldig met elkaar en onze omgeving omgaan. En daarin nemen we onze verantwoordelijkheid. Zowel aangaande onze maatschappelijke doelen, richting onze mensen als voor de wereld waarin we leven. Klimaatverandering is één van de meest urgente problemen in de wereld van vandaag en we zijn vastbesloten om hierin onze bijdrage te leveren.

Lees alles over onze duurzame ambitie

De nieuwe Europese wetgeving vraagt van jouw bedrijf transparantie over de duurzaamheidsinspanningen. Jaarbeurs helpt exposanten te voldoen aan deze nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Van het Duurzame deelnamepakket, afval scheiden tijdens de op- en afbouwdagen tot duurzame catering.

Meer informatie »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je als eerste nieuws ontvangen over het vakevent Zorg & facility? Dat kan! Zodra wij updates hebben sturen we je dat graag toe! Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief.

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Zorg & Facility nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.