14 t/m 16 april 2026

Zorg & facility 2026

Dé ontmoetingsplek waar duizenden (zorg)professionals in één bezoek gerichte informatie en inspiratie opdoen over producten en diensten die nodig zijn om optimale zorg te verlenen. Zij vinden er de  nieuwste ontwikkelingen, inzichten en trends en doen kennis en inspiratie op bij de aanwezige exposanten en sprekers. Neem ook deel en kom in contact met jouw specifieke doelgroep.

Jaarbeurs │ Utrecht

Eerste editie Zorg & facility zit erop

“Wat zijn we trots op deze eerste editie van Zorg & facility! Drie dagen lang was de beursvloer dé ontmoetingsplek voor duizenden zorgprofessionals. Er is volop kennis gedeeld en leveranciers toonden relevante innovaties die bijdragen aan een efficiënte en toekomstbestendige zorg”, aldus beursmanager Audrey Wilschut.

We danken alle bezoekers, onze kennispartners, exposanten, sprekers en stakeholders voor hun aanwezigheid en bijdrage om van Zorg & facility zo’n succes te maken!

Ook exposant worden?

Facts Zorg & facility 2024

> 90 Exposanten & startups
Tientallen Keynotes & sessies

Sfeerimpressie


Exposanten aan het woord


Wij staan voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan Zorg & facility staat of valt met het formuleren van heldere doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt je focus op nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk of gaat het je vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Stel je vragen. We denken graag met je mee.

Neem contact op

Zorg & facility is partner van Dutch Health Week

Zorg & facility is partner van Dutch Health Week

Dutch Health Week is dé plek waar professionals en organisaties uit de zorg en life sciences elkaar jaarlijkse ontmoeten en kennis uitwisselen. Aan de totstandkoming werkt een breed scala aan partners mee, waar Zorg & facility er één van is.

Dutch Health Week

Mediapartners Zorg & facility