Eventplatform

Jaarbeurs │ Utrecht

Nu downloaden

Eventplatform

Haal alles uit jouw bezoek aan Zorg & facility

Wil je jouw eigen persoonlijke programma met favoriete lezingen & sessies samenstellen voor Zorg & facility, in contact komen met vakgenoten en exposanten, over de interactieve plattegrond beschikken tijdens jouw beursbezoek en alle informatie over producten bekijken?

Als je je registreert voor Zorg & facility, krijg je gratis toegang tot het eventplatform!
Bekijk de webversie van het eventplatform.
Of download de app in de App Store of Google Play Store.

Naar eventplatform

Handig: Zorg & facility eventplatform

Hier vind je alle aanwezige exposantenproducten, het complete programma en de interactieve plattegrond. Met andere woorden: alles bij de hand (en nooit meer kwijt), digitaal én duurzaam. Zo ben je klaar voor jouw ideale beursdag.

Het eventplatform is in aanloop naar, tijdens én na afloop van Zorg & facility beschikbaar.

De voordelen

  • Maak afspraken voor 1-op-1 meetings met vakgenoten en aanwezige exposanten;
  • Kom in contact met exposanten en bekijk hun producten & diensten, zowel voor, tijdens als na afloop van het event;
  • Maak een keuze uit tientallen sessies in het theater en op de Facility Mainstage en stel zo jouw programma samen voor een topdag op Zorg & facility;
  • Beschik over de interactieve plattegrond die slim aangeeft waar jij je bevindt bent in de hallen. Zo vind je snel jouw weg.

Download de app in de App Store of Google Play Store.

Veelgestelde vragen

Om in te loggen op het eventplatform dien je je eerst te registreren als bezoeker voor het event. Dit kan vanaf 1 januari 2024 via de website. Zodra jouw registratie voor het event is bevestigd én het eventplatform live is, ontvang je automatisch een e-mail waarmee je jouw persoonlijke profiel kunt activeren en inloggen op het platform.

Nee, het gebruik van het eventplatform is gratis.

Voor Zorg & facility maken we gebruik van ons eventplatform. Lees hier alles over het gebruik van het platform en jouw privacy.