Programma

Nieuwsbrief Zorg & facility

Wil je als eerste nieuws ontvangen over vakevent Zorg & facility, van 14 t/m 16 april 2026 in Jaarbeurst? Dat kan! Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodra wij updates hebben sturen we je die graag toe!

Schrijf je in

Facility Mainstage

Je kon niet om de Facility Mainstage op de beursvloer van Zorg & facility 2024 heen! Hier deelden bekende sprekers drie dagen lang hun kennis en visie over actuele topics en kon je tientallen leerzame en interessante keynotes bijwonen. Jaap Jongbloed was de dagvoorzitter en leidde het programma, met een dagelijks wisselend thema.

Meer over thema's

Inspiratietour: Ouder worden 2040

De komende 20 jaar veroudert onze samenleving. Dat geeft kansen en uitdagingen voor de zorg van morgen. Tijdens deze guided inspiratietour gingen bezoekers op pad met een expertn over de beursvloer van de drie vakevents Zorg & ict, Zorg & food en Zorg & facility. Hoe wordt de kracht van innovatie en digitalisering gecombineerd voor een toekomstbestendige zorg? Ontdek hoe slimme zorgtechnologie en revolutionaire zorgconcepten beter benut kunnen worden.

Deze inspiratietour kwam tot stand in samenwerking met BeBright.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je als eerste nieuws ontvangen over het vakevent Zorg & facility? Dat kan! Zodra wij updates hebben sturen we je dat graag toe! Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief.

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Zorg & Facility nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Mediapartners Zorg & facility