14, 15 en 16 april 2026

Thema

Jaarbeurs │ Utrecht

Thema 'Fit for the future'

Zorgorganisaties staan voor de enorme uitdaging om met steeds minder mensen en budget passende zorg voor steeds meer patiënten en cliënten te bieden. En dat efficiënt, persoonsgericht en duurzaam te doen, óók met betrekking tot facilitaire zaken. Zorgprofessionals en leveranciers dienen hun krachten bundelen, want ‘fit for the future’ worden we alleen samen! 

Kom naar Zorg & facility van 14 t/m 16 april 2026 in Jaarbeurs in Utrecht. En spot innovaties, producten en diensten op het gebied van beveiliging, projectinrichting & huisvesting, schoonmaak, kleding en textiel, hulpmiddelen en keukeninrichting.

Topics Zorg & facility

Persoonsgerichte zorg, een topic tijdens Zorg & ict 2024 van 9 t/m 11 april in Jaarbeurs, Utrecht.

Persoonsgerichte zorg

Dé zorg bestaat niet meer. Iedere patiënt of cliënt moet zich thuis voelen in een zorginstelling. Dat lukt niet met standaardoplossingen. Wel in een healing environment waar ruimte is voor ieders wensen en behoeften. En waar zorgmedewerkers vitaal en veerkrachtig blijven. Kom naar Zorg & facility voor innovaties en inspiratie.

 

Efficiënte zorg

Met minder medewerkers meer zorg leveren. Dat kan alleen als je als zorgmedewerker altijd en overal kunt beschikken over de goederen en diensten die je nodig hebt. Zodat er geen kostbare tijd verloren gaat. Daarnaast staat het welzijn van medewerkers centraal. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers vitaal zijn en niet uitvallen? Kom naar Zorg & facility voor volop innovaties en inspiratie.

 

Zorg & facility - topic Duurzame zorg

Duurzame zorg

Ook in de zorg moet de milieubelasting omlaag. Dat geldt voor gebouwen en inrichting, maar ook voor schoonmaak en hulpmiddelen. Hoe verminder je de afvalstroom en de uitstoot? En hoe voorkom je verspilling? Kom naar Zorg & facility voor innovaties en inspiratie om de stap naar duurzaam en circulair te maken. Leer er van groene pioniers.

 

Producten en diensten op Zorg & facility

Zorg & facility - producten, diensten en innovaties in categorie beveiliging

Beveiliging

Patiënten, cliënten, medewerkers willen zich in zorgorganisaties veilig voelen, maar ook welkom. En waardevolle apparatuur vraagt bescherming tegen diefstal. Bekijk op Zorg & facility de innovaties op het gebied van bewaking, toegangscontrole en sleutelbeheer. Wat kunnen beveiligers betekenen en waar zijn camera’s op hun plek?

Projectinrichting & huisvesting

Duurzame zorg staat of valt met duurzame gebouwen. Kom naar Zorg & facility voor innovaties en inspiratie voor het verduurzamen van gebouwen. Wat is er mogelijk op het gebied van energiebesparing? En hoe kies je voor duurzame inrichting? Bekijk op Zorg & facility hoe een healing environment bijdraagt bij aan persoonsgerichte zorg. .

Zorg & facility - producten en diensten in categorie schoonmaak

Schoonmaak

Terwijl er steeds minder personeel beschikbaar is, worden er steeds hogere eisen aan de schoonmaak gesteld. Voor het welzijn van patiënten en cliënten, maar ook om hun veiligheid te garanderen. Operatiekamers en -materialen moeten op ieder moment perfect steriel zijn. En de outbreak-control feilloos. Ook vanuit duurzame zorg wordt met een kritisch oog naar de schoonmaak gekeken. Kom naar Zorg & facility en bekijk hoe milieuvriendelijke schoonmaakproducten zorgen voor een veilige, schone en comfortabele omgeving waar een patiënt of cliënt zich thuis voelt.

Zorg & facility - producten en diensten in categorie kleding en textiel

Kleding en textiel

Dé zorgmedewerker bestaat niet. En dé bedrijfskleding dus ook niet. Kom naar Zorg & facility voor innovatie en inspiratie op het gebied van comfortabele, representatieve en duurzame bedrijfskleding. En bekijk de trends en ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld beddengoed en handdoeken.

Zorg & facility - producten en diensten in categorie hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Van ontspannende apparaten om de stress bij patiënten en cliënten te verminderen tot een activiteitentafel voor cliënten met dementie; bekijk de nieuwste hulpmiddelen op Zorg & facility. Wat werkt echt? Bezoek de exposanten op Zorg & facility voor je investeert in hulpmiddelen als rolstoelen, rollators, stokken, bedden, papagaaien en nog veel meer. En leer van de kennissessies op Zorg & facility. Doe inspiratie op voor optimaal comfort voor patiënten. En bekijk de oplossingen die fysieke belasting en de werkdruk van zorgmedewerkers verlagen.

Keukeninrichting

Maak de eetmomenten in je zorgorganisatie tot een hoogtepunt van de dag. Goede voeding draagt in ziekenhuizen bij aan herstel van patiënten. Voor cliënten in de langdurige zorg verhoogt gezond en lekker eten het welbevinden. Om patiënten, cliënten, bezoekers en medewerkers op ieder moment van de gewenste voeding te voorzien, is een state of the art keukeninrichting onmisbaar. Bekijk op Zorg & facility innovaties en doe inspiratie op voor duurzame, persoonsgerichte en efficiënte zorg met de passende keukeninrichting.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je als eerste nieuws ontvangen over het vakevent Zorg & facility? Dat kan! Zodra wij updates hebben sturen we je dat graag toe! Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief.

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Zorg & Facility nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.