9 t/m 11 april 2024

Zorg & facility 2024

Zorg & facility is dé ontmoetingsplek waar duizenden (zorg)professionals in één bezoek gerichte informatie en inspiratie opdoen over producten en diensten die nodig zijn om optimale zorg te verlenen. Zij vinden er de  nieuwste ontwikkelingen, inzichten en trends en doen kennis en inspiratie op bij de aanwezige exposanten en sprekers. Neem ook deel en kom in contact met jouw specifieke doelgroep.

Jaarbeurs │ Utrecht

Fit for the future

Zorgorganisaties zien zich voor enorme facilitaire uitdagingen gesteld. Hoe zorg je met steeds minder mensen en budget toch voor passende zorg voor steeds meer patiënten en cliënten? En hoe doe je dat efficiënt, persoonsgericht en duurzaam?

Kom van 9 t/m 11 april 2024 met een stand naar Zorg & facility en deel jouw kennis en nieuwste aanbod met de vakbezoekers. Toon hen jouw innovaties en oplossingen voor beveiliging, projectinrichting & huisvesting, schoonmaak, kleding & textiel, hulpmiddelen en keukeninrichting. Bundel de krachten, samen op weg naar een  toekomstbestendige zorg: samen ‘fit for the future’.

Bekijk deelnamemogelijkheden

Zorg & facility 2024, dé ontmoetingsplek waar duizenden (zorg)professionals in één bezoek gerichte informatie en inspiratie opdoen over producten en diensten die nodig zijn om optimale zorg te verlenen.

7 redenen om deel te nemen

  • Genereer kwalitatieve leads
  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Lanceer je nieuwe product of dienst
  • Uitstekende netwerkmogelijkheden op de beursvloer
  • Waardevolle face-to-face contacten met bezoekers
  • Positioneer je als thought leader met een eigen theatersessie
  • Beschik gratis over marketingtools om in contact te treden met
    6.000 food- en facilityprofessionals

Geïnteresseerd en wil je meer informatie? Wij staan voor je klaar!

Neem contact op

Wij staan voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan Zorg & facility staat of valt met het formuleren van heldere doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt je focus op nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk of gaat het je vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Stel je vragen. We denken graag met je mee.

Neem contact op

Exposanten aan het woord

Mediapartner Zorg & facility