9, 10 en 11 april 2024

Ook deelnemen?

Jaarbeurs │ Utrecht

Zorg & facility is voor aanbieders het ideale platform om de laatste technologieën, oplossingen en ontwikkelingen te demonstreren aan duizenden (zorg)professionals uit het hele ecosysteem.

Biedt jij producten en/of diensten op het gebied van beveiliging, projectinrichting & huisvesting, schoonmaak, kleding & textiel, hulpmiddelen en keukeninrichting, die bijdragen aan een toekomstbestendige en optimale zorg?  Neem dan ook deel en kom in contact met jouw specifieke doelgroep.
Zorg & facility vindt plaats op 9, 10 en 11 april 2024 in Jaarbeurs in Utrecht.

Deelnamemogelijkheden

Duurzame impact met het Duurzaam deelnamepakket op Zorg & facility

Duurzame impact

De nieuwe Europese wetgeving vraagt van jouw bedrijf transparantie over de duurzaamheidsinspanningen. Jaarbeurs helpt exposanten te voldoen aan deze nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Van het Duurzame deelnamepakket, afval scheiden tijdens de op- en afbouwdagen tot duurzame catering.

Meer informatie

Wij staan voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan Zorg & facility staat of valt met het formuleren van heldere doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt je focus op nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk of gaat het je vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Stel je vragen. We denken graag met je mee.

Neem contact op

Mediapartner Zorg & facility