14, 15 en 16 april 2026

Zorg & facility

De ontmoetingsplek waar je in één bezoek gerichte informatie en inspiratie opdoet over goederen en diensten die zorgorganisaties en hun medewerkers nodig hebben om optimale zorg te verlenen.

Jaarbeurs │ Utrecht

Eerste editie Zorg & facility zit erop

“Wat zijn we trots op deze eerste editie van Zorg & facility! Drie dagen lang was de beursvloer dé ontmoetingsplek voor duizenden zorgprofessionals. Er is volop kennis gedeeld en leveranciers toonden relevante innovaties die bijdragen aan een efficiënte en toekomstbestendige zorg”, aldus beursmanager Audrey Wilschut.

We danken alle bezoekers, onze kennispartners, exposanten, sprekers en stakeholders voor hun input en bijdragen om van Zorg & facility 2024 zo’n succes te maken! Tot ziens van 14 t/m 16 april 2026 op de volgende Zorg & facility.

Sfeerimpressie

Deze sprekers stonden op de Facility Mainstage


Laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je als eerste nieuws ontvangen over het vakevent Zorg & facility? Dat kan! Zodra wij updates hebben sturen we je dat graag toe! Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief.

  Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Zorg & Facility nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

  Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

  Zorg & facility is partner van Dutch Health Week

  Dutch Health Week is dé plek waar professionals en organisaties uit de zorg en life sciences elkaar jaarlijkse ontmoeten en kennis uitwisselen. Aan de totstandkoming werkt een breed scala aan partners mee, waar Zorg & facility er één van is.

  Dutch Health Week

  Mediapartners Zorg & facility